ลาบนกขุ่ม
เมนูนี้บางคนกะกินบางคนกะว่าหลูโตนมันไปกินเฮ็ดหยัง
บ่ต้องคิดหยังหลายเนาะครับ สัตว์โลกเกิดมาเพื่อเป็นแนวกินของคน
พอดีช่วงกลับสงกรานต์พ่อเพิ่นไปใส่ซิง ได้นกขุ่มมา2-3โต
แต่ว่ามื้อนี้บ่าวจัยเฮ็ดหน่อยๆ(กินคนเดียว)บ่มีคนกินนำ
เขาว่ากินดู๋แล้วเลยบ่อยาก ไผ๋มักเมนูนี้กะมาเด้อบาดนี้
จัดการปิ้งให้สุกก่อนเนาะครับ หลกขนออกก่อนแนละ
ไปกินทั้งขนเขาสิว่าแนวอื่นล่ะฮ่าๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆ
ระหว่างรอปิ้งสุก เฮามาซอยหอมรอเลยครับ
พอสุกแล้ว เอามาฟักให้กะดูกมันมุ่น ห่วยฟักแล้วคือมะหน่อยแท้หว่า
ขูดเอาแ...งขี้เขียงนี้บ่ใส่นำฮ่าๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆ
ลืม......พริกคั่วบ่มี จัดการคั่วแป๊บเดียว โป๊กเลกๆแป๊บเดียวกะหอมกลิ่นหมากพริกใหม่เนาะครับ
ได้พริกคั่วแล้ว มาจัดการปลุงเด้อครับบาดนี้
เอานกลงไป หอม พริก ใบหมากกูดซอย หอมแดง
น้ำปลา ผงชูรส น้ำปลาแดกหน่อย น้ำหมากนาวจักน่อย แล้วกะคนให้เข้ากัน
ที่มา http://www.baanmaha.com/community/thread32852.html
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น